درباره اتصال آیات سوره نمل سوره 27

 

در این سوره موردی عجیب در دنیای مادی مطرح میشود و آن انتقال تخت پادشاهی ملکه سبا در یک چشم بهم زدن می باشد. البته موارد عجیب دیگری که در جهان مادی و در گذشته رخ داده اند در قرآن نقل میشوند.

 

اما این مورد انتقال تخت پادشاهی در یک چشم بهم زدن توسط موجودی که "علمی از کتاب" نزد او بوده است با مفاهیم مندرج در این سوره و سوره سبا رابطه جالبی دارد.

 

قَالَ الَّذِي عِنْدَهُ عِلْمٌ مِنَ الْكِتَابِ أَنَا آتِيكَ بِهِ قَبْلَ أَنْ يَرْتَدَّ إِلَيْكَ طَرْفُكَ فَلَمَّا رَآهُ مُسْتَقِرًّا عِنْدَهُ قَالَ هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي لِيَبْلُوَنِي أَأَشْكُرُ أَمْ أَكْفُرُ وَمَنْ شَكَرَ فَإِنَّمَا يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَمَنْ كَفَرَ فَإِنَّ رَبِّي غَنِيٌّ كَرِيمٌ (40) نمل

 

در سوره نمل با موجودات کوچک و ریز مانند پرندگان و مورچه ها روبرو میشویم.اشاره به نقاط کوچک و ارتباطات ظریف در این سوره کم نیستند.

 

از همان ابتدا القای قرآن بر قلب رسول الله شروع میشود. سپس دیدن نقطه نورانی توسط موسی نقل میگردد.

 

در سوره سبا نیز که با سوره نمل در داستان ملکه سبا مشترک هستند به خلق جدید پس از ریز ریز شدن جسم انسان اشاره میشود:

 

وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا هَلْ نَدُلُّكُمْ عَلَى رَجُلٍ يُنَبِّئُكُمْ إِذَا مُزِّقْتُمْ كُلَّ مُمَزَّقٍ إِنَّكُمْ لَفِي خَلْقٍ جَدِيدٍ (7) سبا

 

مشتقات ممزق 4 بار و فقط در سوره سبا آمده اند.

 

تصور اینکه تخت پادشاهی ملکه نیز در محل اولیه ریز ریز شده و به محل دوم منتقل شده و دوباره هر ذره با مختصات جدید بهم چسبیده باشند دور از ذهن نیست و باور این مورد عجیب منقول در قرآن را ممکن میسازد. مشابه این حرکت در فیلم های علمی تخیلی دیده میشود.

 

اشاره به نقاط و ذرات و حرکت هماهنگ مورچگان نیز همین نظر را تقویت میکند.

 

سوره نمل سوره 27 بوده و سوره سبا سوره 34. تفاوت این دوشماره 7 می باشد.کلمه "سبا" فقط دوبار در قرآن بکار رفته است.

 

آیه اشاره کننده به کلمه "سبا" در سوره نمل آیه 22 می باشد:

 

فَمَكَثَ غَيْرَ بَعِيدٍ فَقَالَ أَحَطْتُ بِمَا لَمْ تُحِطْ بِهِ وَجِئْتُكَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ يَقِينٍ (22) نمل

 

آیه اشاره کننده به کلمه "سبا" در سوره سبا آیه 15 می باشد:

 

لَقَدْ كَانَ لِسَبَإٍ فِي مَسْكَنِهِمْ آيَةٌ جَنَّتَانِ عَنْ يَمِينٍ وَشِمَالٍ كُلُوا مِنْ رِزْقِ رَبِّكُمْ وَاشْكُرُوا لَهُ بَلْدَةٌ طَيِّبَةٌ وَرَبٌّ غَفُورٌ (15)

 

تفاوت این دوشماره نیز عدد 7 میباشد.

صفحه اول